روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

پوتین: تحریم‌ها در میان مدت می‌تواند تاثیرات منفی بر اقتصاد روسیه داشته باشد

رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه گفت که این امکان وجود دارد که تحریم‌ها علیه روسیه در آینده تاثیرات منفی بر وضعیت اقتصادی کشور داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 29
کد خبر: ۱۷۷۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» در ادامه سخنانش گفت: «هدف ما این است که شهروندان زندگی بهتری داشته باشند و آغاز رشد شروع شده است».

پوتین اضافه کرد: «تورم تا پایان ماه جاری در روسیه به کمتر از 4 درصد خواهد رسید و بر اساس برخی از ارزیابی‌ها این کاهش تورم ادامه خواهد یافت».

پوتین چند روز پیش در مصاحبه‌ای به تلاش ناتو برای تشکیل یک ائتلاف نظامی در سطح جهان اشاره کرد و تصریح کرد: «سال گذشته، ناتو در خصوص یک مفهوم راهبردی جدید برای این بلوک موافقت کرد و مستقیماً نوشته شد که ناتو قرار است روابط با کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه را گسترش دهد و این کشورها مستقیماً‌ فهرست شدند که شامل نیوزیلند، استرالیا و کره جنوبی و غیره...می‌شد و آن‌ها اعلام کردند که یک ناتو جهانی ایجاد خواهند کرد. خب، این چیست؟ »

وی با اشاره به این موارد تصریح کرد: «غرب شروع به ساختن یک محور جدید می کند، مانند آنچه توسط آلمان فاشیست و ژاپن نظامی ساخته شده بود».

رئیس جمهور روسیه تصریح کرد که روسیه با چین اتحاد نظامی تشکیل نداده است و هیچ کشوری را تهدید نمی‌کند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا چین و روسیه در حال ایجاد یک محور هستند که تهدیدی برای غرب محسوب می شود، گفت: «این کاملاً نادرست است زیرا ما هیچ‌گونه اتحاد نظامی با چین ایجاد نمی‌کنیم»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر